Catering/Logies

Komt u op conferentieoord Beukbergen voor uw vergadering, teambijeenkomst, brainstorm- of heisessie, training, (meerdaagse) conferentie, receptie, jubileum of reünie? U kunt gebruik maken van een diverse catering (koffie, thee, fris, koude en warme snacks / hapjes en maaltijden) verzorgd door de eigen keuken. Maatwerk is mogelijk.

De kleine en grote eetzaal in het statige landhuis bieden samen plaats voor ruim 100 personen. De uitstekende maaltijden worden verzorgd door eigen keuken.

De bar is bemand tussen tussen 20:00 en 23:30u. In de gezellige bar (capaciteit 100 personen) in de beuk van het landhuis of op het terras kunt u van een drankje genieten en napraten over uw indrukken van de dag.

Het Landhuis is geopend tussen 07:30 en 21:00u. Tijdens de openingstijden van het hoofdgebouw is de gezellige bar in het souterrain toegankelijk. Hier bevindt zich een automaat voor koffie en thee.
Ook in alle overige gebouwen kunt u gebruik maken van een automaat voor koffie en thee.

Het logiesgebouw beschikt over 68 tweepersoonskamers en is voorzien van een vernieuwde ontspanningsruimte en een internetcafé. Het logiesgebouw is altijd geopend en er is bewaking.

Kijk onder Catering of Logies voor de mogelijkheden op maat.

Powered by CouchCMS