Catering

Diner, ontbijt en lunch

De kleine (30 pp) en grote eetzaal (75 pp) bevinden zich in het statige landhuis. Hier kunt u genieten van maaltijden uit eigen keuken.
Bij recepties is de capaciteit van beide eetzalen samen: 130 personen. Indien u een uitgebreid diner, buffet, rijsttafel, receptie of barbecue wenst, wordt het menu in overleg met u samengesteld.
Graag houden wij rekening met dieetvoeding, vegetarisch, halal of koosjer (melden bij reservering). Maaltijden in de eetzalen zijn ook te boeken als u geen gebruik maakt van een vergaderzaal.
Ook ander maatwerk is mogelijk: zoals indeling eetzaal en afwijkende tijden.

Bar en terras

In de beuk van het het landhuis bevindt zich een gezellige bar voor maximaal 100 personen. U kunt er ontspannen televisie kijken, poelen, een spelletje darten of het gesprek dat overdag begon tot een goed einde brengen. In de bar en op het terras worden alcoholische en nietalcoholische dranken geserveerd.

Catering in Vergaderzalen

In de vergaderzalen kunt u gebruik maken van onze catering (koffie, thee, fris, koude en warme snacks). Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.
In alle gebouwen kunt u gebruik maken van een automaat voor koffie en thee. Overige dranken, koude en warme snacks serveren wij desgewenst in de vergaderzalen of in de bar (dan wel in de tuin).

Openingstijden

Het Landhuis is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 07:30 en 21:00. De bar is bemand tussen tussen 20:00 en 23:30.
Ontbijt van 08:00 tot 09:00,
Lunch van 12:00 tot 13:30
Diner van 17:00 tot 19:30.
Andere openingstijden en gebruik in het weekend zijn in overleg mogelijk.