Vergaderzalen

Het landhuis heeft vijf vergaderzalen voor 8 tot 18 personen. Op de begane grond zijn twee eetzalen en de keuken. In het souterrain is een gezellige bar.
Het koetshuis heeft drie vergaderzalen voor elk 16 personen één conferentiezaal voor 35 tot 100 personen. De Zaal Koetshuis heeft een eigen koffiecorner, pantry en bar. Deze zaal is zeer geschikt voor borrels en recepties.
De Kapel bevat een conferentiezaal Kapel en het stiltecentrum. De conferentiezaal Kapel in bioscoopopstelling biedt plaats voor 90 personen. Het stiltecentrum is een plaats voor rust en bezinning.
Het Logiesgebouw bevat 1 conferentiezaal voor 36 tot 50 personen en 4 vergaderzalen voor elk 18 personen.

Vergaderzalen zijn standaard voorzien van flipover, whiteboard, beamer, projectiescherm, dvd speler, wifi en mulan aansluiting. De zalen zijn naar wens in te delen (standaard is een carré opstelling). De catering wordt door de eigen keuken verzorgd. Maatwerk is mogelijk.

Openingstijden en overige informatie

Beukbergen is van maandag tot en met vrijdag geopend.
Vergaderzalen zijn te boeken per dagdeel: ochtend 08:00-12:00u, middag 13:00-17:00u en/of avond 18:00-21:00u. Afwijkende tijden en gebruik in het weekend is in overleg mogelijk.
Het Landhuis is geopend tussen 07:30 en 21:00u. De bar is bemand tussen tussen 20:00 en 23:30u. Het Logiesgebouw is altijd geopend en er is bewaking.
Tijdens de openingstijden van het hoofdgebouw is de bar toegankelijk. Hier bevindt zich een automaat voor koffie en thee. Ook in alle overige gebouwen kunt u gebruik maken van een automaat voor koffie en thee.

Powered by CouchCMS